Σχετικά με μας

Η μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση της Οικογένειας Ντελούκα και η πρόοδος των επιχειρήσεων της, είναι η απόδειξη για τις υψηλές υπηρεσίες της στον χώρο του κοσμήματος, καθώς επίσης και το μοναδικό Design σε πολύ προσιτές τιμές.

Εκτός του εργαστηρίου Ντελούκα εργάζονται μια σειρά από πολύ γνωστές οικογένειες στο χώρο της αργυροχρυσοχοϊας της Ελλάδος, όπως η Οικ. Σωτηρόπουλου, Χατζόπουλου, Παυλίδη, Πονηρού, Κοριφίδη καθώς και από τους καλύτερους καρφωτές κοσμημάτων.

Για το συνεχώς ανανεωμένο σχέδιο η οικογένεια Ντελούκα μαζί με επιλεγμένους συνεργάτες ταξιδεύει σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας καθώς και σε όλες τις εκθέσεις κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τα μοναδικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα στα καταστήματα Ντελούκα θα βρείτε αυθεντικά ρολόγια (επίσημη αντιπροσωπεία) γνωστών οίκων όπως RADO, CUCCI, MICHEL HERBELIN, FORTIS, ADDIDAS, FOSSIL, NIKE, ESPRIT, PORSCHE WATCH κ.α.

Το 1996 ξεκινά το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Ρόδο μέσα στο ξενοδοχείο RHODOS VILLAGE HOTEL. Το 1997 έρχεται και το δεύτερο κατάστημα λιανικής στο ξενοδοχείο RHODOS PRINCESS. Μέσα στο 1998 ολοκληρώνεται η αρχική προσπάθεια επέκτασης των επιχειρήσεων ΝΤΕΛΟΥΚΑ με ένα εργαστήριο και κατάστημα λιανικής στην περιοχή Κιοτάρι Ρόδου, ένα στο εμπορικό κέντρο CENTER και ένα στο ξενοδοχείο RHODOS MARIS.